Categorieën

Service

Verloskundigen Aleida terug op vertrouwde nest

Verloskundigen Aleida terug op vertrouwde nest
Gezond

Verloskundigen Aleida terug op vertrouwde nest

  • Advertorial
  • 14-06-2022
  • Gezond
Verloskundigen Aleida terug op vertrouwde nest

SCHIEDAM - Aleida, praktijk voor verloskunde en echoscopie, is terug op het oude nest. Vorig weekend verhuisde zij terug, van het tijdelijk onderkomen aan de ’s-Gravelandseweg, naar de thuisbasis op de hoek Emmaplein/Broersvest. 

Drieënhalve maand bivakkeerde de praktijk op het tijdelijke adres. Langer dan verwacht, maar er is nu eenmaal tijd nodig om een pand te laten drogen - en daarna te herstellen - dat te leiden heeft gehad onder ernstige wateroverlast. Met dank aan stichting Salvage, dat een dergelijk werk, zeker in de eerste periode, in goede banen leidt.

Op 22 februari wachtte de acht verloskundigen van Aleida een wel zeer onaangename verrassing bij binnenkomt op de praktijk: zowat zo’n tien centimeter water op de vloer van de kelder, gipsplaten die naar beneden waren gekomen. Lekkage bij de bovenburen. Zie verder dit artikel.

Vervangende ruimte werd op dezelfde dag al gevonden, eerst bij de huisartsenpost op de Kerklaan, en structureel met een eigen tijdelijk ruimte tussen de huisartsenpraktijk en de apotheek op de ’s-Gravelandseweg. Kantoorinrichting (echo-apparaten!) die niet verpest was door het water, werd overgebracht naar het nieuwe onderkomen. Veel van die spullen zijn recent terugverhuisd, andere inrichting is opnieuw aangeschaft. Het was aan de medewerkers van Aleida zelf - en zien we daar nu ook Ria Verboom in de weer op de foto's? (zie dit artikel) - om het eigen thuis weer helemaal op orde te krijgen. Hetgeen ze goed afging, zo te zien...

PS. In eerste instantie ging de verwijzing hierboven naar een onjuist artikel, ook over een verloskundige, ook over een Ria, maar het betrof wel een in memoriam na overlijden. Ria Verboom is gelukkig kwikzilver in actie, zoals te zien op de foto's.

Aleida Praktijk voor Verloskunde

Broersvest 72 C, Schiedam

Meer over Aleida Praktijk voor Verloskunde →