Categorieën

Service

Vorm in één dag een band!

Vorm in één dag een band!
Uit

Vorm in één dag een band!

  • Advertorial
  • 03-05-2024
  • Uit
Vorm in één dag een band!

SCHIEDAM - Altijd al in een band willen spelen, houd je wel van een uitdaging en ben je niet bang voor wat druk op de ketel? Op zaterdag 8 juni organiseert De Kroepoekfabriek Pressure Cooker; de gelegenheid voor muzikanten om in één dag een band te vormen, een nummer te schrijven én deze op te treden. Inschrijven kan tot en met 25 mei dus zorg dat je er snel bij bent!

Op de dag zelf vormen solo-artiesten een band door middel van speeddaten. Daarna worden de bands, met voorkeuren in acht genomen, samengesteld. Van muzikanten wordt minimaal twee jaar ervaring gevraagd, met een mate van beheersing van een instrument die de deelnemer in staat stelt mee te schrijven aan een nummer. Daarbij wordt gezorgd voor coaches, die de band op gang helpen met bijvoorbeeld band coaching of songwriting. Aan het eind van de dag zal er een nummer opgevoerd moeten worden, of het nu af is of niet.

Inschrijven kan via het formulier op de website van De Kroepoekfabriek. Deelname kost 25 euro, inclusief lunch en diner. Het inschrijfformulier sluit op 25 mei. Wacht dus niet te lang en schrijf je in!

Pressure Cooker
Zaterdag 8 juni
Tijden: 08.00 – 23.00
Inschrijven kan via I: kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →