Categorieën

Service

Vrijwilligers opgelet!

Vrijwilligers opgelet!
Uit

Vrijwilligers opgelet!

  • Advertentie
  • 26-01-2023
  • Uit
Vrijwilligers opgelet!

SCHIEDAM - Voor sommige mensen is de Nederlandse taal niet vanzelfsprekend en kunnen zij wel wat taalondersteuning gebruiken. Kinderen, jongeren maar ook volwassenen. Stichting Aanzet en de Vlaardingse bibliotheek De Plataan zetten zich in voor deze groep. Met projecten zoals de Voorlees Express, Taalmaatje en het Taalcafé worden taalachterstanden verleden tijd.

Vrijwilligersbijeenkomst

Stichting Aanzet en De Plataan organiseren op woensdag 8 februari twee bijeenkomsten voor vrijwilligers. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je meer informatie over alle vrijwilligerswerk bij stichting Aanzet en de bibliotheek. De bijeenkomst duurt maar een uurtje en je kan je meteen aanmelden als vrijwilliger.

Dichtbij huis

Heb je tijd over en wil je iets betekenen voor je medemens maar weet je niet precies hoe en wat je kunt doen? Kom dan zeker langs bij een van de bijeenkomsten en laat je informeren. Vrijwilligerswerk dichtbij huis en voor slechts een uurtje per week op een moment dat jou goed uitkomt.

Meer info

De bijeenkomsten worden gehouden aan de Gansfoortstraat 1-5 in de Prins Willem Alexander school in Vlaardingen. De eerste bijeenkomst start om 10.30 uur en de tweede om 19.00 uur. Meer weten over de bijeenkomst of je aanmelden? Neem contact op met Kirsten Ebeli via E: [email protected] of T: 06 - 12 75 89 20. Of loop gezellig binnen!

Aanzet

Van Beethovensingel 126, Vlaardingen

Meer over Aanzet →