Vier jongemannen opgepakt na schietpartij

16-06-2018 112 Redactie

Foto's: FlashphotoNL

SCHIEDAM - Vanavond zijn op de Laan van Bol'Es vier mensen in een auto staande gehouden. Volgens de politie zijn zij betrokken geweest bij een schietpartij in Vlaardingen.

Daar werd op de Stadhouderslaan geschoten, zo meldden getuigen. Omwonenden hoorden schoten en zagen mensen wegvluchten in een of meer auto's en op scooters.

Een van de auto's werd op de kruising Laan van Bol'Es - Churchillweg door de politie stilgezet. Daarin zaten volgens de politie 'vier jongemannen'. Een van hen had naar verluidt een 'lichte verwonding aan een arm'. Hij werd ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. Het viertal wil niets verklaren over het - vermoedelijke - schietincident, aldus de politie.

Op zoek naar een waarschijnlijke tegenpartij 'stapte' de politie woningen binnen, met name een flat aan de Koninginnelaan werd doorzocht. Daar werd geen slachtoffer aangetroffen. Er zijn voor zo ver bekend geen arrestaties verricht. Ook enkele kelderboxen werden doorzocht. Een zogenaamd 'Plaats Delict' werd afgezet voor onderzoek. 

Bekijk de foto'sGerelateerd