Categorieën

Service

Argos Zorggroep opent crisisopname in Marnix

Argos Zorggroep opent crisisopname in Marnix
Gezond

Argos Zorggroep opent crisisopname in Marnix

  • Advertorial
  • 19-01-2023
  • Gezond
Argos Zorggroep opent crisisopname in Marnix

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - Op maandag 16 januari is de crisisopname PG (Psychogeriatrie) en IBS (In Bewaring Stelling) in Marnix, Vlaardingen geopend.

De afgelopen jaren is vanuit de regio Nieuwe-Waterweg Noord het signaal afgegeven dat er meer plekken nodig zijn voor patiënten die tijdelijke crisiszorg nodig hebben. Deze doelgroep, kwetsbare ouderen, kwetsbare jongere mensen, met een psychogeriatrische stoornis of mensen die gedwongen moeten worden opgenomen vanwege ernstig gevaar voor zichzelf en de omgeving (IBS) hebben een acute hulpvraag. Argos Zorggroep biedt deze mensen graag een tijdelijke plek op de afdeling crisisopname in Marnix aan.

Omdat er veel kennis binnen Marnix is opgebouwd op het gebied van PG-revalidatie, PG-observatie en complex gedrag met patiënten die tijdelijk verblijven, past deze groep patiënten bij het zorgklimaat en de kennis van Marnix. "Met een multidisciplinair team met specifieke expertise in psychogeriatrie staan wij dag en nacht voor deze mensen klaar," zegt Axel Kabboord, specialist ouderengeneeskunde.

Door het openen van de crisisopname in Marnix wordt het aantal crisisbedden verdubbeld tot acht bedden in de regio! Het werken op de crisisopname biedt uitdaging in het werk en maakt een volgende stap in een carrière mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Marnix, kijk dan op I: www.nieuwerezorg.nl.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →