Categorieën

Service

Bescherm je werk met biobased verpakkingen en ritszakken

Bescherm je werk met biobased verpakkingen en ritszakken
Winkelen

Bescherm je werk met biobased verpakkingen en ritszakken

  • Advertorial
  • 20-09-2023
  • Winkelen
Bescherm je werk met biobased verpakkingen en ritszakken


SCHIEDAM - Mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector zijn zuinig op het product dat ze gecreëerd hebben. Een in een fraai atelier gemaakte tekening is kwetsbaar voor vocht en andere invloeden van buitenaf. De architect die een bouwtekening heeft gemaakt voor die belangrijke opdrachtgever bewaakt z’n ontwerp goed. Het gaat soms om veel geld. Op vakantie moeten paspoort en andere belangrijke papieren droog en veilig bij de eigenaar blijven. Het kan veel problemen voorkomen. Hoe blijven dit soort kwetsbare documenten gevrijwaard van vocht, schimmels en andere risico’s? Stevige ritszakken beschermen de inhoud dankzij het doordachte ontwerp. Tegelijkertijd zijn de handige zakken duurzaam.


Biobased verpakkingen zijn duurzaam
Het feit dat de verpakkingen biologisch afbreekbaar zijn is een enorm pluspunt wanneer je het duurzaamheidsbeleid wilt aanscherpen en ritszakken nodig hebt. De architect is er in het dagelijks leven misschien al mee bezig. Bij het ontwerpen van nieuwe gebouwen wordt er vanwege nieuwe wettelijke duurzaamheidsregels rekening gehouden met energielabels en recyclebare materialen. Hernieuwbare grondstoffen geven onze leefomgeving ademruimte en de gelegenheid te herstellen. Wil je iets opsturen of opbergen voor later? De biobased verpakking is een grote stap in de goede richting.

Transparante ritszakken 
De standaard uitvoering van ritszakken is transparant, maar als je dat wenst zijn de zakken in je huisstijl te bedrukken. Misschien handig als je niet wilt dat je bouwtekening direct met zo maar iedereen wordt gedeeld. De kunstenaar daarentegen zal het misschien minder uitmaken. In andere branches is het juist wenselijk om dankzij de transparantheid van de zak te kunnen laten zien wat je verkoopt. In de gezondheidszorg wil je snel kunnen zien wat er in de ritszakken zit, zonder het label te hoeven lezen. MiniGrip zakken zijn weer handig voor moertjes, schroeven en elektronische componenten die vochtdicht verpakt horen te zijn. 

Ritszakken in de kleuren van je huisstijl 
Stuur je veel verpakkingen naar klanten of verzend je samples naar prospects? Doe dit in verpakkingen waar je eigen unieke logo op staat, samen in de kleuren van je huisstijl. Reken erop dat dit opvalt bij je potentiële klant. Je kweekt er trouwens veel goodwill mee als je klant ziet dat je je inzet voor een duurzame wereld. Je doet ook jezelf er een groot plezier mee. Uiteindelijk kost het je op de lange termijn minder geld wanneer je bewust duurzaam gaat ondernemen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Het gebruik van biobased verpakkingen en handige ritszakken is niet alleen van praktische waarde, maar er wordt daarmee ook meegewerkt aan een schonere toekomst.