Categorieën

Service

Bob uit Zuid in De Kroepoekfabriek

Bob uit Zuid in De Kroepoekfabriek
Uit

Bob uit Zuid in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 24-11-2022
  • Uit
Bob uit Zuid in De Kroepoekfabriek

Bob Uit Zuid is een hiphopmuzikant met scherpe Nederlandse teksten; foto: De Kroepoekfabriek


VLAARDINGEN - Bob uit Zuid staat morgenavond in De Kroepoekfabriek. Geïnspireerd op Beastie Boys, Osdorp Posse en Urban Dance Squad komt hij met band, waarmee hij hiphopbeats mixt met snoeiharde snares en gitaarrifs. Eerder dit jaar kwam zijn debuutalbum ‘Bob uit Zuid’ uit via Excelsior Recordings, geproduceerd door niemand minder dan Tim Knol.

Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok; van alles komt voorbij. Bob Uit Zuid is een hiphopmuzikant met scherpe Nederlandse teksten. Live speelt hij met band, en voert hij een vooral op Beastie Boys geïnspireerde act. In mei dit
jaar kwam zijn het goed ontvangen debuutalbum uit via Exelsior Recordings.

The Irrational Library uit Haarlem schaart hun eigen muziek onder het kopje 'good time rock ’n roll spoken soul boogie for your brains funked up freedom party protestmuziek'. Je kan het ook een rockband noemen met een vleugje spoken word en poëzie. Ze vormen een combinatie van MC5, Morphine en Gil Scott-Heron. Ze produceren een rauwe groove die sterk is beïnvloed door iconen uit de beat-, provo- en punkcultuur.

Bob Uit Zuid

Vrijdag 25 november
Open: half negen | Aanvang: negen uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op I: https://kroepoekfabriek.nl/agenda/bob-uit-zuid/

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →