Categorie├źn

Service

Cabaretier Jasper van der Veen propvol grootse plannen

Cabaretier Jasper van der Veen propvol grootse plannen
Uit

Cabaretier Jasper van der Veen propvol grootse plannen

  • Advertorial
  • 17-04-2023
  • Uit
Cabaretier Jasper van der Veen propvol grootse plannen

Cabaretier Jasper van der Veen zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer én prachtige verhalen; foto: De Stadsgehoorzaal


VLAARDINGEN - Op vrijdag 21 april staat Jasper van der Veen met zijn voorstelling Niet gehinderd door enige kennis in de Stadsgehoorzaal.

De winnaar van het Leids Cabaret Festival in 2019 debuteerde in 2021 met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Maar als aanstaande vader is hij daar vandaag de dag tóch wat minder zeker van. Stuntelend op een wankele wereld vraagt hij zich in zijn tweede voorstelling af of hij wel geschikt is om vader te worden. En, hoe moet zijn toekomstige kind opgroeien in een wereld die wordt gedomineerd door kunstmatige intelligentie, klimaatrampen en oorlogsdreigingen?

Cabaretier Jasper van der Veen zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer én prachtige verhalen. Aan de ene kant zou hij graag zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. De wereld een beetje liever maken, klaar voor de komst van zijn kindje. Aan de andere kant loopt zijn brein langzaam maar zeker steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij een keuze maken; alles kapot redeneren en tot niets komen óf blanco het toneel betreden en gewoon beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Jasper van der Veen met Niet gehinderd door enige kennis
Vrijdag 21 april – half negen
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/jasper-van-der-veen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →