Categorieën

Service

DHG vindt nieuwe klanten voor magazijnen aan Waalhaven

DHG vindt nieuwe klanten voor magazijnen aan Waalhaven
Bedrijven nieuws

DHG vindt nieuwe klanten voor magazijnen aan Waalhaven

  • Redactie
  • 08-12-2023
  • Bedrijven nieuws
DHG vindt nieuwe klanten voor magazijnen aan Waalhaven

Foto: DHG


SCHIEDAM - DHG heeft drie huurovereenkomsten afgesloten in twee aansluitende bedrijfspanden aan de Van Veenendaalweg 5 en 11-17 in Rotterdam. Eerder dit jaar kocht DHG beide bedrijfspanden in de Rotterdamse Waalhaven, een gebied waar DHG van oudsher erg actief is.

Xtra Materiaal & Xtra Services huurt de van Veenendaalweg 5 van ca. 3.838 m2 waarvan zo'n zestig procent bedrijfsruimte, en verder kantoorruimte en buitenterrein. De huurovereenkomst is afgesloten voor de duur van vijf jaar. Xtra Materiaal is al ruim dertig jaar een Rotterdams allround professioneel verhuurbedrijf met een breed assortiment van hoogwerkers, steigers en hogedrukreinigers tot ladderliften.

AB COM Services is al jarenlang huurder van DHG en breidt zijn ruimte uit met een gedeelte van het bedrijfspand aan de Van Veenendaalweg 11. Het gehuurde bestaat uit 1.232 m2 bedrijfsruimte plus een entresol. AB COM Services is een logistiek dienstverlener, voornamelijk voor de petrochemie en brandstoffensector. 

Transportcentrale Rotterdam gaat het pand aan de Van Veenendaalweg 17 huren. Dit gedeelte van ca. 5.148 m2 bestaat uit ruim duizend meter bedrijfsruimte, nog iets meer kantoorruimte, een overkapping en buitenterrein. De huurovereenkomst is aangegaan voor een periode van vijf jaar. Transportcentrale Rotterdam (TCR) is opgericht in 1973 een is inmiddels uitgegroeid tot een modern nationaal- en internationaal transportbedrijf. TCR is een belangrijke schakel in de logistieke keten tussen internationale rederijen, expediteurs en kleine transportbedrijven.

Door deze drie transacties zijn beide panden geheel verhuurd. DHG werd bij deze transacties geadviseerd door Molenaar Bedrijfshuisvesting.