Categorieën

Service

Diagnose Parkinson? Visiteclub iets voor u?!

Diagnose Parkinson? Visiteclub iets voor u?!
Gezond

Diagnose Parkinson? Visiteclub iets voor u?!

  • Advertorial
  • 19-08-2023
  • Gezond
Diagnose Parkinson? Visiteclub iets voor u?!

SCHIEDAM - Heeft u of uw naaste te maken met de diagnose van de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme? En heeft u behoefte aan laagdrempelig contact met lotgenoten of aan het gezamenlijk ondernemen van leuke activiteiten? Ontmoet elkaar bij de wekelijkse Parkinson visiteclub van de Frankelandgroep!

Wees welkom tijdens onze seizoensaftrap! 
Na een korte zomerstop gaan we in september weer van start met onze wekelijkse visiteclub speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson. We trappen het nieuwe seizoen feestelijk af met een gezellige (kennismakings)borrel op donderdag 7 september. 

U bent van harte welkom om, evt. samen met een introducé en uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, geheel vrijblijvend kennis te maken met de Parkinson visiteclub. 

De coördinator visiteclubs van locatie Frankeland en onze bevlogen vrijwilligers zijn tijdens de borrel aanwezig en kunnen al uw vragen over deze visiteclub beantwoorden. Aanmelden is niet nodig, wees welkom!

Waar en wanneer?  
De seizoensaftrap vindt plaats op donderdag 7 september van 13.30 – 16.00 uur in ontmoetingsruimte het ‘Gouden huisje’, Sint Liduinastraat in Schiedam (aan de zijkant van Frankeland, recht tegenover huisnummer 29 bij het groene hek)

Over de Parkinson visiteclub 
De activiteiten van deze wekelijkse visiteclub zijn afgestemd op de behoeften en wensen van mensen met de ziekte van Parkinson. In een gezellige, ongedwongen sfeer is er alle ruimte voor ontspanning en het gesprek met lotgenoten. Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact opnemen met Annouk Noomen, coördinator visiteclubs, E: [email protected].

Frankelandgroep

Sint Liduinastraat 10, Schiedam

Meer over Frankelandgroep →