Categorieën

Service

Maak kennis met onze visiteclub Vitaliteit

Maak kennis met onze visiteclub Vitaliteit
Gezond

Maak kennis met onze visiteclub Vitaliteit

  • Advertorial
  • 17-09-2023
  • Gezond
Maak kennis met onze visiteclub Vitaliteit

SCHIEDAM - Bij de visiteclubs van de Frankelandgroep brengen we zelfstandig wonende senioren uit Schiedam of Vlaardingen met elkaar in contact. Samen, tegen eenzaamheid.

Speciaal voor senioren met lichte geheugenproblemen is er de visiteclub Vitaliteit.

Er wordt in deze visiteclub extra aandacht besteed aan een meer gestructureerde daginvulling. Samen met de andere (maximaal tien) deelnemers gaat u één keer per week een gezellige dag doorbrengen. Het programma wordt begeleid door vrijwilligers en bestaat uit leuke activiteiten (denk aan puzzelen, kaarten of samen een rondje wandelen) en uit ontspanningsmomenten. En uiteraard is er voldoende tijd en ruimte voor het onderlinge contact.

De sfeer is gezellig-ontspannen en de betrokkenheid van onze vrijwilligers is groot.

Waar en wanneer:
Elke dinsdag van 09.30 tot 14.30 uur in het Gouden huisje (aan de zijkant van zorglocatie Frankeland, recht tegenover huisnummer 29, bij het groene hek)

Wij vragen een maandelijkse bijdrage van € 13,25 voor deelname aan de visiteclub maar uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend en gratis kennis te komen maken.

Interesse? Er is nog plek voor nieuwe deelnemers! 

Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annouk Noomen, coördinator visiteclubs Frankeland, E: [email protected] / T: 010-426 49 25.

Frankelandgroep

Sint Liduinastraat 10, Schiedam

Meer over Frankelandgroep →