Categorieën

Service

DSW is de beste, volgens publiek Zorgwijzer

DSW is de beste, volgens publiek Zorgwijzer
Nieuws

DSW is de beste, volgens publiek Zorgwijzer

  • Redactie
  • 28-12-2022
  • Nieuws
DSW is de beste, volgens publiek Zorgwijzer

SCHIEDAM - DSW mag zich de beste zorgverzekeraar van het land noemen. Dat stelt de website Zorgwijzer.

De Schiedamse ziektekostenverzekeraar krijgt van de bezoekers van de website een 8,7. 935 klantervaringen die door Zorgwijzer werden verzameld, telden op tot dit cijfer.

Echt nieuws is dit niet, want vorig jaar was DSW ook al de beste. Met eenzelfde rapportcijfer. En net als vorig jaar kwam Stad Holland als tweede uit de bus, op basis van honderdtwintig beoordelingen. Stad Holland is een merk van... DSW. Dit jaar kreeg Stad Holland een 8,5, vorig jaar een 8,6. En net als vorig jaar was Ditzo, een merk van ASR, nummer drie in de rangschikking van Zorgwijzer, met een 8,3. Ohra en CZ-direct komen met een 8,2 daarna.

DSW wordt door de mensen die hun indruk achterlieten op de website vooral geroemd om de 'zeer kundige en toegankelijke klantenservice'. Ook zijn klanten erg te spreken over de goede voorwaarden en uitgebreide aanvullende dekkingen waaruit men kan kiezen. Ook bij Stad Holland zijn klanten uitermate tevreden over de klantenservice. "Met name de volledig vrije keuze uit ziekenhuizen en andere zorgverleners is een aspect dat zeer wordt gewaardeerd", aldus Zorgwijzer, een website die ook bemiddelt in zorgverzekeringen.