Categorie├źn

Service

Een lichtpuntje in deze donkere dagen

Een lichtpuntje in deze donkere dagen
Winkelen

Een lichtpuntje in deze donkere dagen

  • Advertorial
  • 16-12-2021
  • Winkelen
Een lichtpuntje in deze donkere dagen

Albertina Maltha (l) en Yvette Neuschwanger: 'We hebben in deze tijd zoveel aan elkaar'


SCHIEDAM - Het Centrummanagement wil ondernemers en bezoekers van Schiedam-Centrum graag in deze tijd een stukje verlichting bieden. Ze biedt daarom dezer dagen bezoekers die in de binnenstad iets kopen een kleine attentie aan. 

Stadsdichter Yvette Neuschwanger deelde al het eerste kaartje met kaarsjeshouder uit aan ondernemer Albertina van Schiedamsche Vrouwen. Het gedicht van onze stadsdichter staat symbool voor hoop en saamhorigheid. "Iets dat we allemaal in deze tijd zo nodig hebben", zegt Albertina, die duidelijk heel blij is met dit gebaar. "Ik zet het graag door naar mijn klanten."

Ondernemers zijn op, maar pakken door

Ze lacht breed: "We hebben in deze tijd zoveel aan elkaar. Het helpt echt als je als ondernemer de verbinding met je bezoekers blijft zoeken in de winkel en online." Dat dit lastig is in deze tijd van opeenvolgende maatregelen, beaamt ook Centrummanager Kitty Buijtendijk. "We zien dat ondernemers soms uit het veld geslagen zijn. Een heel begrijpelijke reactie. Tegelijk zien we dat ondernemers toch keer op keer zich herpakken. Nog meer gebruik maken van mogelijkheden, zoals Online-Modeshows, de inzet van Instagram en Facebook en met nieuwe samenwerkingsverbanden komen: retail met horeca, horeca met cultuur. Iets waar we echt ontzettend veel respect voor hebben."
 

Bedankt bezoekers voor het blijven komen

Hierin zijn we niet alleen, ook de klanten blijven hun ondernemer trouw. Ze blijven ons Schiedam-Centrum bezoeken, off- en online, in de winkel en op afspraak, aan tafel of met take-away. Daarvoor willen we hen bedanken. Yvette vult aan: "Een klein woord van aandacht, is van grote betekenis in tijden als deze. Het zorgt ervoor dat we laten zien dat we oog hebben voor elkaar. Ik hoop dat ik de mensen wat licht kan brengen met mijn woorden". 

Schiedam Centrum wenst iedereen fijne dagen!