Categorieën

Service

Energiecafé: 'Meer zon op Schiedamse daken'

Energiecafé: 'Meer zon op Schiedamse daken'
Wonen

Energiecafé: 'Meer zon op Schiedamse daken'

  • Advertorial
  • 11-03-2022
  • Wonen
Energiecafé: 'Meer zon op Schiedamse daken'

SCHIEDAM - De energiecafés van Energiek Schiedam gaan, na meer dan twee jaar, weer van start. Wij gaan dit weer periodiek doen. Eerste afspraak, op 23 maart: de thema-avond 'Meer zon op Schiedamse daken'.

Voor het energiecafé zijn we te gast bij Be Solar, een echt Schiedams bedrijf, in hun winkel in het Hof van Spaland (zie hier). Een uitstekende gelegenheid om het laatste nieuws te horen over zonnepanelen en de ontwikkelingen die gaande zijn. In de winkel zijn nog veel meer duurzame, zonnige oplossingen voor op of rond het huis te vinden.

Maar deze avond willen we ook benutten om de leden en belangstellenden van Energiek Schiedam bij te praten over de stand van de collectieve zonnedaken die we in Schiedam willen ontwikkelen. Aanvang: half acht. 

Aanmelden (nodig gezien de beperkte ruimte) kan via mail, E: [email protected]. En uiteraard is een buurman of buurvrouw die wellicht ook plannen heeft om zonnepanelen op het (gezamenlijke) dak te plaatsen, van harte welkom. Vermeld dus of je met een of twee personen komt.

Energiek Schiedam

Lange Haven 106, Schiedam

Meer over Energiek Schiedam →