Categorie├źn

Service

Energierekening: kleine maatregelen, groot verschil

Energierekening: kleine maatregelen, groot verschil
Wonen

Energierekening: kleine maatregelen, groot verschil

  • Advertentie
  • 23-12-2022
  • Wonen
Energierekening: kleine maatregelen, groot verschil

SCHIEDAM - Dit jaar geeft het Servicepunt Woningverbetering een tas met energiebesparende artikelen weg. Dit is voor mensen die in 2020 of 2021 de energiebox gemist hebben. In deze tas zitten artikelen zoals led-spotjes, een douchecoach (zandloper), opzetstukjes voor de kraan om water te besparen, radiatorfolie en tochtstrips. 

De heer Spaninks is één van de woningeigenaren die vorig jaar een box heeft besteld: “Met een meerpersoonshuishouden verbruiken we jaarlijks behoorlijk wat energie. Ik kijk continu naar mogelijkheden om daar waar het kan nog wat te besparen. Deze besparingsactie kwam als geroepen! Ik heb onder meer gekozen om dimbare halogeenlampen en spaarlampen die wij nog in gebruik hadden te vervangen door led-alternatieven. Hierdoor besparen we nu 88 procent (!) op stroom.” De artikelen in de box zijn vergelijkbaar met de energietas. 

De actie geldt zolang de voorraad strekt. Alle woningeigenaren die nog geen energiebox via de gemeente (Servicepunt Woningverbetering) of via de Woonwijzerwinkel hebben gehad en zelf in de woning wonen kunnen een tas aanvragen. Op I: servicepuntwoningverbetering.nl kunt u het contactformulier invullen waarna er contact met u wordt opgenomen. Weet u niet welke artikelen voor uw woning nodig zijn? Geef dat dan in het contactformulier aan. U krijgt dan persoonlijk advies over welke artikelen voor uw woning een verschil kunnen maken. 

Ook kunt u een afspraak maken met een van de adviseurs van het Servicepunt Woningverbetering voor een adviesgesprek bij u thuis, waarna u de tas met energiebesparende artikelen ‘op maat’ kan ophalen. U hoort dan ook op welke manieren u nog meer energie kunt besparen. 

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →