Categorieën

Service

Fijn cadeautje

Fijn cadeautje
Uit

Fijn cadeautje

  • Silvia Borsboom
  • 14-04-2022
  • Uit
Fijn cadeautje

COLUMN - Heeft u ‘m ook in de bus gekregen? Met een harde bons in het portaal, want het is best wel een gewicht door de brievenbus? 

Bomen & struiken in Nederland. Een cadeautje van de Postcodeloterij. Op zich nog niet eens zo’n slecht idee, want vorige week liepen we nog in het bos en vroegen we ons af welke bomen we tegenkwamen. “Van de atlasceder tot de zomereik: de bomen en struiken die groeien in ons mooie land herkent u voortaan aan de hand van het rijk geïllustreerde boek”, zo verklaart de loterij de vrijgevigheid. 

Want een dank je wel is op zijn plaats, aldus de loterij” “Samen ondersteunen we meer dan honderdvijftig goede doelen, zoals IVN Natuureducatie, Landschappen NL en Natuurmonumenten. Organisaties die zich hard maken voor de natuur en de biodiversiteit in Nederland”, schrijft Humberto Tan welgemoed als ambassadeur van de loterij. 

Maar: had u het ook? Die ene vraag die volgens mij bij ieder op zal komen die even twee stappen verder door kan denken: hoeveel bomen zijn er gesneuveld om dit boek uit te brengen?!