Categorieën

Service

Geniet op Koningsdag van een tompouce van Herweijer

Geniet op Koningsdag van een tompouce van Herweijer
Winkelen

Geniet op Koningsdag van een tompouce van Herweijer

  • Advertorial
  • 23-04-2024
  • Winkelen
Geniet op Koningsdag van een tompouce van Herweijer


SCHIEDAM - Herweijer Kwaliteitsbakkers in winkelcentrum De Loper in Vlaardingen, opende vorige week zijn ‘open banketbakkerij’. Dat is het resultaat van een ingrijpende verbouwing. 

De bakker nam een nieuwe oven in gebruik, waardoor zijn productiecapaciteit flink werd opgeschroefd. Bovendien kan de klant door de open inrichting van bakkerij en winkel, nog meer meekrijgen van het maken van brood en gebak. 

Dat komt mooi uit, met Koningsdag op komst. Zaterdag is de winkel geopend van zeven uur (voor de vroege vogels) tot twaalf uur. “Wij verkopen dan uitsluitend onze met goud bekroonde oranje tompouces en oranje soezen”, vertelt bakker Raymond Herweijer. “Bestellen is echt niet nodig, want wij bakken voor iedereen en zolang er klanten zijn. Vorig jaar konden we het laatste half uur een klein groepje klanten niet meer aan tompouces helpen, maar dat kan dit jaar niet meer gebeuren, gezien de capaciteitsvergroting in de banketbakkerij.”

Vorig jaar traden de mannen van shantykoor de Vlaardingse Muiters voor onze deur van de winkel in Holy op. “Omdat dit bijna traditie begint te worden, hebben we deze gezellige groep wederom uitgenodigd om voor onze deur zeemansliederen te komen zingen.” Herweijer Kwaiteitsbakkers is er kortom klaar voor om ook Schiedamse klanten te ontvangen en naast gezelligheid ook te voorzien van ‘de lekkerste tompouces’.