Categorieën

Service

Gratis bandavond ‘Blikopener’ in De Kroepoekfabriek

Gratis bandavond ‘Blikopener’ in De Kroepoekfabriek
Uit

Gratis bandavond ‘Blikopener’ in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 20-02-2024
  • Uit
Gratis bandavond ‘Blikopener’ in De Kroepoekfabriek

SCHIEDAM - Aanstaande vrijdag 23 februari staan Banner., Liam Pek en Lisa Ploeger in De Kroepoekfabriek op een nieuwe editie van bandavond ‘Blikopener’. De genres lopen uiteen van indiefolk tot 70s pop/jazz/blues en countrypop. Deze bandavond is net zoals elke editie van Blikopener gratis te bezoeken!

Lisa Ploeger

Rauwe countrypop en verhalen diep uit het hart. Dat is waar de muziek van Lisa Ploeger om draait. De Drentse muzikante speelde met haar rootsy muziek al op het Bevrijdingsfestival Drenthe, Eurosonic Noorderslag en in Paradiso. Daarnaast tourde ze in 2022 mee met de Popronde als één van de meest geboekte acts en stond ze in voorprogramma’s van Tim Knol en het Noord-Nederlands Orkest.

Na het uitbrengen van haar debuut EP in 2022, ‘Dear Diary’, is het nu tijd voor haar nieuwste single ‘I Blame Myself’. Met dit nummer wil Lisa mensen een hart onder de riem steken. Deze single markeert de start van haar tweede EP die in de zomer van 2024 uit zal komen.

Liam Pek

Liam Pek laat blues, latin, 70’s pop en jazz allemaal doorschemeren om daarmee eindeloze creativiteit in zijn songwriting en performance te bewerkstelligen. Humoristische quotes, meeslepende ritmes, trippy gitaren en catchy melodieën gecombineerd met een eigenzinnige band zorgen voor een aanstekelijke levenslust. Of je wilt wegdromen in de humoristische en ontroerende verhalen, of de nacht wilt weg dansen, bij een optreden van Liam Pek kan het allemaal.

Banner.

Haagse singer-songwriter Banner. probeert met zijn muziek de verbinding te maken tussen maker en luisteraar; door zijn eigen verhaal te vertellen hoopt hij de gevoelens van de luisteraar te vertalen. Het mondt zich uit in liedjes die even openhartig als vrij interpretabel zijn en die muzikaal laveren tussen ingetogen (semi)akoestische songs, en meer naar rock neigende nummers. Iets waar ‘Limonin’, een muzikale verhalenbundel, vol mee staat en waarmee hij als muzikant de stap naar volwassenheid maakt.

Deze avond staat dus volledig in het teken van drie jonge talenten binnen diverse genres. De deuren van De Kroepoekfabriek openen om 20:00 uur, toegang is gratis. Een unieke kans om nieuw talent te ontdekken!

BLIKOPENER
Vrijdag 23 februari 
Open: 20.00 | Aanvang: 20.30 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op I: www.kroepoekfabriek.nl 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →