Categorieën

Service

Gratis energiebesparende artikelen voor woningeigenaren

Gratis energiebesparende artikelen voor woningeigenaren
Wonen

Gratis energiebesparende artikelen voor woningeigenaren

  • Advertorial
  • 22-05-2022
  • Wonen
Gratis energiebesparende artikelen voor woningeigenaren

SCHIEDAM - Door de hoge energieprijzen hebben steeds meer mensen last van energiearmoede. Mensen die in energiearmoede leven hebben zo’n hoge energierekening dat hun inkomen te laag is om de rekening te betalen. Meestal moeten ze extreme maatregelen nemen om betaalproblemen te voorkomen. Zoals de verwarming niet aan zetten, met dikke winterkleding aan in huis en geen warm water gebruiken. Doordat de gasprijzen enorm gestegen zijn, zijn de problemen nog groter geworden. Ook woningeigenaren hebben last van energiearmoede.

Heeft u in 2020 of 2021 de actie met de energiebox gemist? Dit jaar geven wij een tasje met energiebesparende artikelen weg. De actie geldt zolang de voorraad strekt. De voorwaarden hierbij zijn dat er op uw woonadres nog geen energiebox via de gemeente (Servicepunt Woningverbetering) of via de Woonwijzerwinkel is aangevraagd. Ook moet u zowel de eigenaar als de bewoner zijn van het adres.

Op onze website servicepuntwoningverbetering.nl kunt u het contactformulier invullen waarna wij contact met u opnemen. Weet u niet welke artikelen voor uw woning nodig zijn? Geef dat dan in het contactformulier aan. We bellen u dan om te bespreken welke artikelen nuttig zijn voor uw woning. 

Ook kunt u een afspraak maken met een van de adviseurs van het Servicepunt Woningverbetering voor een adviesgesprek bij u thuis, waarna u een tasje met energiebesparende artikelen ‘op maat’ kan ophalen. U hoort dan ook op welke manieren u nog meer energie kunt besparen. Voorbeelden van energiebesparende artikelen zijn: led spotjes, een douchecoach (zandloper), opzetstukjes voor de kraan om water te besparen, radiatorfolie en tochtstrips. 

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →