Categorieën

Service

Het fonds houdt wederom Vakantieactie 

Het fonds houdt wederom Vakantieactie 
Uit

Het fonds houdt wederom Vakantieactie 

  • Advertorial
  • 26-04-2023
  • Uit
Het fonds houdt wederom Vakantieactie 

SCHIEDAM - Stichtingen en verenigingen die deze zomer leuke activiteiten voor de jeugd willen organiseren, kunnen vanaf 1 mei weer een aanvraag indienen via de Vakantieactie van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. 

De Vakantieactie is al een aantal jaar een groot succes. Honderden kinderen uit de regio die niet op vakantie gaan, maken gebruik van het ruime aanbod aan sport- en spelactiviteiten, creatieve workshops of avontuurlijke uitstapjes in de natuur. Al deze activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van stichtingen en verenigingen. Zij zorgen ervoor dat iedereen na de zomervakantie genoeg te vertellen heeft op school!

Via het digitale aanvraagportaal op de website van het fonds kunnen organisaties tot en met 9 juni gemakkelijk een aanvraag indienen. Overige stukken van de organisatie zijn niet nodig. Wel moeten de plannen onderbouwd worden met een realistische begroting. Per project kan er maximaal € 3.000,- worden aangevraagd. De activiteit moet uitgevoerd worden in de zomervakantie.

Kijk voor alle spelregels en meer informatie op I: www.fondssv.nl.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →