Categorieën

Service

IDDF In Concert draait warm - en je kunt er nog bij zijn!

IDDF In Concert draait warm - en je kunt er nog bij zijn!
Uit

IDDF In Concert draait warm - en je kunt er nog bij zijn!

  • Redactie
  • 01-06-2023
  • Uit
IDDF In Concert draait warm - en je kunt er nog bij zijn!

IDDF 2022; foto's: Ted Konings


SCHIEDAM - IDDF is al een kleine week lekker onderweg. IDDF Around Town bracht zondag kunstenaars, zangers, dansers naar de Grote Markt, er zijn rondleidingen, wandelingen en evenementen en evenementjes. Het Jenevermuseum is het brandpunt van het International Dutch Distillers Festival en krijgt gasten van heinde en ver over de vloer.

Schiedamse restaurants en andere horecagelegenheden zetten dezer dagen speciale gerechten op het menu, nogal eens met het Schiedamse gedistilleerd. 

Maar nu wordt het langzaam tijd voor IDDF In Concert. Morgen en overmorgen ontvangt de stad Davina Michelle, Nielson en Chef’Special, met het glasfabriekterrein als swingende feestlocatie waar duizenden Schiedammers, en hun gasten van elders, twee dagen plezier kunnen maken en genieten van lekkere muziek, lekker eten en... elkaar.

Wie nog bij IDDF In Concert aanwezig wil zijn, moet nu aan de bak. Zaterdag is al uitverkocht, voor morgen vrijdag 2 juni zijn nog enkele kaarten te koop. Zie hier.

Maar je kunt ook hier in actie komen. Organisator Vivre Productions stelt kaarten voor IDDF in Concert beschikbaar voor de vrijdagavond. Schiedam24 geeft ze per twee tegelijk weg. Dus: laat weten dat je wilt komen, eventueel waarom, met wie je wilt gaan en tag deze geluksvogel als het even kan op Facebook, Twitter of Instagram - reageren naar [email protected] kan ook. Doe dat voor morgenmiddag een uur - dan weet je binnen het uur of er 's avonds twee kaartjes voor jullie klaar liggen.

Kijk hier - of hier - nog even hoe het vorig jaar was!