Categorieën

Service

Judith Visser naar Het Schiedams Boekhuis

Judith Visser naar Het Schiedams Boekhuis
Winkelen

Judith Visser naar Het Schiedams Boekhuis

  • Advertorial
  • 28-10-2023
  • Winkelen
Judith Visser naar Het Schiedams Boekhuis


SCHIEDAM - Judith Visser bezoekt op 10 november het Schiedams Boekhuis voor een interview en een signeersessie naar aanleiding van haar pas verschenen boek 'Het meisje met de halve ster'.

Judith wordt geinterviewd door Annette Jongen. Toegang is gratis maar wel graag aanmelden via E: [email protected] of via onze site www.schiedamsboekhuis.nl.

Het is mei 1940 en Rotterdam staat in brand. De half-Joodse Debra overleeft het verwoestende bombardement, maar ontdekt al snel dat het gevaar voor haar en haar familie alleen maar toeneemt. Wanneer anti-Joodse maatregelen elkaar in rap tempo opvolgen en dierbaren beginnen te verdwijnen, ziet ze nog maar één uitweg…

Niet ver bij Debra vandaan wordt ook de Rotterdamse Diergaarde getroffen door bommen. Te midden van alle chaos en ravage slaan verschillende dieren op de vlucht. Zo ook een jonge wolf. Wat volgt zijn twee opgejaagde zielen die elkaar vinden in het diepst van hun wanhoop. Kunnen zij samen overeind blijven?

Het meisje met de halve ster is een rijke en prachtig geschreven roman over onvoorwaardelijke vriendschap in een van de donkerste periodes van de geschiedenis.

Judith Visser is vanaf half acht 's avonds in het 'boekhuis' op de Hoogstraat.
 

Het Schiedams Boekhuis

Hoogstraat 106, Schiedam

Meer over Het Schiedams Boekhuis →