Categorieën

Service

Marcel Harteveld met ‘Weet ik veel’ in Stadsgehoorzaal

Marcel Harteveld met ‘Weet ik veel’ in Stadsgehoorzaal
Uit

Marcel Harteveld met ‘Weet ik veel’ in Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 19-11-2021
  • Uit
Marcel Harteveld met ‘Weet ik veel’ in Stadsgehoorzaal

Dankzij het internet zit het hoofd van cabaretier Marcel Harteveld vol nutteloze wetenswaardigheden die hij maar wat graag op zijn publiek afvuurt; foto: privé


VLAARDINGEN - Dankzij het internet zit het hoofd van cabaretier Marcel Harteveld vol nutteloze wetenswaardigheden die hij maar wat graag op zijn publiek afvuurt.

Hij is een aanwinst als je samen met hem een team vormt bij een pubquiz, maar ook een buitengewoon irritant persoon om een discussie mee te voeren. Want elk standpunt kan hij relativeren tot je er bij neervalt. En wat je eraan hebt dat hij je op vrijdag 26 november (20.30 uur) in de Stadsgehoorzaal de hele avond bestookt met weetjes? Weet ik veel!

En wat weet Marcel Harteveld dan zoal, horen we je denken… Nou is er een verpleegkundige die kan ruiken of je Parkinson hebt. Van al het internetverkeer is tien tot vijftien procent porno. 66 procentvan de millennials weet zeker dat de wereld rond is. En Harteveld kent vele waargebeurde verhalen over niet ware dingen op social media. Of waren het nou waargebeurde verhalen over de gevaren van betrouwbare nieuwsberichten op social media... Dit, en nog véél meer nutteloze weetjes hoor je op vrijdag 26 november in de Stadsgehoorzaal. Of ze waar zijn? Dat moet je zelf maar beoordelen.

Marcel Harteveld – Weet ik veel
Vrijdag 26 november – 20.30 uur
Toegangsprijs: € 19,-
Kaarten via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/marcel-harteveld

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →