Categorie├źn

Service

Niet-verkochte vrijmarktspullen kunnen goed zijn voor prijs

Niet-verkochte vrijmarktspullen kunnen goed zijn voor prijs
Uit

Niet-verkochte vrijmarktspullen kunnen goed zijn voor prijs

  • Advertentie
  • 20-04-2023
  • Uit
Niet-verkochte vrijmarktspullen kunnen goed zijn voor prijs

SCHIEDAM - Op Koningsdag, 27 april, is het weer zover: de Schiedamse vrijmarkt in Kethel. Honderden kinderen zullen weer tweedehands spulletjes verkopen, maar wat doe je met de niet-verkochte items? Geen zorgen! Irado heeft speciale grofvuilcontainers geplaatst op de vrijmarktlocatie aan Hof van Spaland. Als je je niet-verkochte spullen in een van deze containers gooit, ontvang je een kanskaart van Irado. Deze kaart geeft Schiedamse kinderen tot en met zestien jaar kans op mooie prijzen.

Opgeruimd staat netjes én je maakt kans op mooie prijzen! De speciale containers zijn op Koningsdag te vinden op de parkeerplaats achter Hof van Spaland en staan er alleen op de vrijmarktlocatie in Kethel. Je kunt je spullen gescheiden inleveren in de containers voor papier, textiel, kleine elektrische apparaten en restafval. Irado-medewerkers zorgen ervoor dat alle spullen netjes worden ingezameld en gerecycled, zodat het als grondstof kan worden gebruikt voor nieuwe producten.

Dus, als je na de Koningsdagvrijmarkt in Kethel op zoek bent naar een manier om je niet-verkochte spullen op te ruimen en kans te maken op mooie prijzen, lever ze dan ter plekke in bij de speciale grofvuilcontainers van Irado tussen een en vijf uur! Vergeet niet dat je de kanskaart tot uiterlijk maandag 22 mei kunt opsturen naar Irado om kans te maken op de prijzen (je hebt hier geen postzegel voor nodig). Samen houden we Schiedam schoon en winnen we mooie prijzen!

Irado

Fokkerstraat 550, Schiedam

Meer over Irado →