Categorieën

Service

Openstaande vacatures bij Stadsgehoorzaal

Openstaande vacatures bij Stadsgehoorzaal
Uit

Openstaande vacatures bij Stadsgehoorzaal

  • Redactie
  • 11-05-2022
  • Uit
Openstaande vacatures bij Stadsgehoorzaal

Met jaarlijks ruim tweehonderd evenementen gebeurt er iedere dag wel iets in het theater; foto: Jan Thijssen


VLAARDINGEN - De Stadsgehoorzaal Vlaardingen is op zoek naar schoonhouders, horeca teamleiders, theatertechnici en stagiair(e)s.

Al zeventig jaar lang is de Stadsgehoorzaal het theater van de stad met achter de schermen een gedreven team dat zich met hart en ziel inzet voor alle evenementen in het theater én daarbuiten. De Stadsgehoorzaal heeft als doel om in dit team zoveel mogelijk de diversiteit van Vlaardingen terug te laten komen. Op dit moment heeft het theater verschillende vacatures openstaan voor een breed scala aan vakgebieden. Meer informatie over de vacatures en sollicitatieprocedure is te vinden via I: www.stadsgehoorzaal.nl/vacatures.

Jaarlijks ontvangt de Stadsgehoorzaal ruim zeventigduizend verschillende bezoekers, artiesten, verenigingen, scholen en bedrijven met open armen. Om het theatergebouw heerlijk fris te houden zoekt de Stadsgehoorzaal een enthousiaste schoonhouder (v/m/x) die gemiddeld zestien uur per week flexibel en in overleg beschikbaar is (ook in de avonden en weekenden), op basis van een jaarcontract, en oog heeft voor wat bezoekers nodig hebben voor een prettig theaterbezoek. Bij grote werkzaamheden worden uiteraard extra schoonmakers ingepland die aangestuurd worden door de schoonhouder. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 15 mei ter attentie van Anne Hillenius (Coördinator Facilitaire Dienst).

Bij ieder evenement in de Stadsgehoorzaal kunnen bezoekers, artiesten of bedrijven genieten van het horeca-aanbod. Achter de bar staat een gedreven team van vrijwilligers en studenten, die aangestuurd zullen worden door de teamleiders horeca, zodat iedereen zo snel mogelijk voorzien is van een drankje en/of hapje. Er is ruimte voor twee nieuwe aanwinsten (v/m/x) in het team die beiden gemiddeld zestien uur per week beschikbaar zijn voor evenementen (vooral) in de avonden en weekenden, op basis van een jaarcontract. Sollicitanten dienen in het bezit te zijn van een diploma/certificaat voor een horecaopleiding. HACCP, Sociale Hygiëne en/of ruime werkervaring. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 15 mei ter attentie van Anne Hillenius (Coördinator Facilitaire Dienst).

Met jaarlijks ruim tweehonderd evenementen gebeurt er iedere dag wel iets in het theater. De technici spelen daarom een grote rol bij de Stadsgehoorzaal om ervoor te zorgen dat alles er mooi uitziet en voorstellingen goed verlopen. Per 1 september is er in het techniekteam ruimte voor een nieuwe vaste theatertechnicus (v/m/x) voor gemiddeld 32 tot 38 uur per week om mee te draaien met evenementen en de voorbereidingen die daarvoor genomen worden. Sollicitanten dienen in het bezit te zijn van een mbo-diploma theatertechniek waaronder een BMT-B certificaat (of moeten bereid zijn dit certificaat te halen), werkervaring als podiumtechnicus en bij voorkeur een specialisatie in lichttechniek. De vacature betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast contract, maar ZZP’ers worden ook uitgenodigd om te solliciteren. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 19 juni ter attentie van Danny Kipp (Coördinator Techniek).

Jaarlijks biedt de Stadsgehoorzaal plaats aan verschillende stagiair(e)s die de eerste stappen in hun carrière willen zetten. In een kleinschalig team leren zij de cultuursector kennen en zijn er veel mogelijkheden om interesses en kwaliteiten verder te ontwikkelen met veel zelfstandigheid en flexibiliteit. Vanaf september heeft de afdeling marketing en communicatie plek voor een nieuwe stagiair (v/m/x) van een relevante opleiding op mbo-niveau of hoger om te helpen bij het promoten van de evenementen en de organisatie in het algemeen. Startdatum, stageduur en het aantal uren per week wordt in overleg afgestemd naar de vereisten van de opleiding. Naast werkzaamheden op kantoor werkt de stagiair ook mee tijdens de verschillende evenementen om een breed beeld te krijgen van de organisatie. Solliciteren kan ter attentie van Sharon den Breems (coördinator Marketing & Communicatie).

Meer informatie over vereisten, taken en verantwoordelijkheden en de sollicitatieprocedure van alle vacatures is te vinden via I: www.stadsgehoorzaal.nl/vacatures. Voor meer informatie is het theater ook telefonisch bereikbaar via T: 010 434 05 00.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →