Categorieën

Service

Plien en Bianca zijn terug in Vlaardingen

Plien en Bianca zijn terug in Vlaardingen
Uit

Plien en Bianca zijn terug in Vlaardingen

  • Advertorial
  • 25-02-2022
  • Uit
Plien en Bianca zijn terug in Vlaardingen

De nieuwe show van Plien & Bianca is te zien in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen; foto: Annemieke van der Togt


VLAARDINGEN - Stel je eens voor… Gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ én een kanon. Mix dit vervolgens met súpersnelle verkledingen plus een decor wat werkelijk magisch is en wat krijg je? De nieuwe show van Plien & Bianca.

Na negen jaar is dit succesvolle cabaret duo terug in de Stadsgehoorzaal. Op donderdag 3 maart om 19.30 uur staan zij in de Grote Zaal en de laatste kaarten zijn verkrijgbaar via I: www.stadsgehoorzaal.nl/programma of aan de Theaterkassa aan de Schiedamseweg 51, of T: 010 434 05 00, maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Plien en Bianca zijn al jaren grote namen in de cabaretwereld. Met hun extravagante typetjes boetseren zij de meest bijzondere situaties. Bij hun zevende show En nu dan? wordt er weer een nieuw blik typetjes opengetrokken voor hun eerste stappen op het toneel. Met scherpe dialogen en sublieme timing weten zij het publiek te betoveren en bezorgen zij een avondje onvervalst lachen door de hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

De allerlaatste kaarten zijn nu te koop.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →