Categorie├źn

Service

Poppodium zoekt archiefmateriaal voor tienjarig bestaan

Poppodium zoekt archiefmateriaal voor tienjarig bestaan
Uit

Poppodium zoekt archiefmateriaal voor tienjarig bestaan

  • Advertorial
  • 17-04-2021
  • Uit
Poppodium zoekt archiefmateriaal voor tienjarig bestaan

VLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek viert in september haar tienjarig bestaan en werkt onder andere aan een documentaire. In dat kader is het poppodium hard op zoek naar archiefmateriaal door de jaren heen van de bezoekers zelf. 

Het tienjarig bestaan van het Vlaardingse poppodium staat voor deur. Als de situatie het toelaat en er afscheid is genomen van de maatregelen, zal dit natuurlijk op gepaste wijze gevierd worden met een mooi programma. Maar, maatregelen of niet, er wordt sowieso gewerkt aan een documentaire. 

Voor het maken van de documentaire is De Kroepoekfabriek in zee gegaan met een documentairemaker uit de regio, Mink Lammertink. Het belooft een ode te worden aan de live-ervaring die momenteel door velen nog zo gemist wordt.  

Voor de film is het podium nu op zoek naar filmpjes gemaakt door de bezoekers zelf door de jaren heen. Of het nu gefilmd is met een mobiele telefoon, een fotocamera of iets professionelers: De Kroepoekfabriek verwelkomt alles! 

Stuur jouw materiaal op  

Zwerft er op jouw laptop, tablet, telefoon of externe HD nog een gouden herinnering of beschamende opname rond? Stuur het op of breng het langs! 

Met behulp van WeTransfer, de bekende website en app, kan je gemakkelijk veel en grote bestanden veilig versturen via een downloadlink. Nadat je de bestanden hebt geüpload, kan je ze direct versturen. WeTransfer is veilig te gebruiken voor op je smartphone en browser en werkt efficiënt. Het materiaal kan gestuurd worden aan [email protected]. Een andere mogelijkheid is het appen van je video’s naar De Kroepoekfabriek. Stuur je materiaal naar T: +31104455580. En let op: de +31 is verplicht. 

Ook kan je het materiaal fysiek overhandigen op De Kroepoekfabriek zelf. Tijdens kantooruren kan je je materiaal langsbrengen, bijvoorbeeld op een usb-stick. De bestanden zullen dan overgezet worden en de datadrager kan daarna gewoon weer meegenomen worden. Je kan De Kroepoekfabriek bezoeken op Kon. Wilhelminahaven ZZ 2a in Vlaardingen, vlakbij metrostation Vlaardingen-Centrum. 

 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →