Categorieën

Service

Schiedam krijgt Burgerme

Schiedam krijgt Burgerme
Uit

Schiedam krijgt Burgerme

  • Redactie
  • 22-02-2022
  • Uit
Schiedam krijgt Burgerme

Foto: Burgerme


SCHIEDAM - Schiedam krijgt een vestiging van Burgerme. Dat kondigt Tim Meijers aan. Hij is ‘masterfranchiser’ van de hamburgerketen. 

Meijers sprak bij gelegenheid van de opening van een nieuwe vestiging van Burgerme in Doetinchem met het vakblad Misset Horeca. Daarin kondigt hij de komst van de keten naar Schiedam aan.

Veel is er nog onzeker. Een ondernemer heeft aan de franchiseformule aangegeven een Burgerme Schiedam te willen gaan uitbaten. Maar er is volgens Meijers nog geen geschikt pand vastgelegd.

Burgerme heeft zijn oorsprong in Duitsland, waar het sinds 2010 inmiddels ruim honderdtwintig vestigingen opende. Meijers is masterfranchiser voor Nederland. Sinds 2013 openden 25 vestigingen van het hamburgerrestaurant in Nederland hun deuren, vandaag kwam daar dus Doetinchem bij; in Nijverdal, Hengelo, Groningen, Heerhugowaard en Weert volgen binnenkort ook nieuwe restaurants. Daarna moet dus ook - onder meer - Schiedam volgen, als de keten en franchisenemer een geschikte vestiging weten te vinden. Rotterdam kent al twee Burgerme-restaurants. Voor eind van dit jaar hoopt Meijers hoopt op veertig restaurants in Nederland uit te komen.