Categorie├źn

Service

Start inkoopactie vloer- en spouwmuurisolatie servicepunt

Start inkoopactie vloer- en spouwmuurisolatie servicepunt
Wonen

Start inkoopactie vloer- en spouwmuurisolatie servicepunt

  • Advertorial
  • 21-05-2021
  • Wonen
Start inkoopactie vloer- en spouwmuurisolatie servicepunt

Vloerisolatie helpt net als spouwmuurisolatie in het drukken van energiekosten


SCHIEDAM - Steeds meer Schiedammers kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Hierdoor blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie.

Zo kunt u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen en het klimaat helpen. Het Servicepunt Woningverbetering organiseert in samenwerking met het Regionaal Energieloket een inkoopactie voor vloer,- en spouwmuurisolatie en een online informatiebijeenkomst op dinsdag 1 juni, van half acht tot negen uur in de avond.  

Makkelijk en voordelig energie besparen

Het Regionaal Energieloket heeft in verschillende gemeenten dit soort acties succesvol georganiseerd. Het Servicepunt Woningverbetering heeft samen met het Regionaal Energieloket een ervaren isolatiebedrijf gekozen uit de regio. Dit heeft een aantal voordelen:

Kwaliteit: Onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. De isolatiepartner is gekozen vanwege goede de prijs-kwaliteitverhouding en zijn garanties.

Scherpe prijs: Via de actie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf haar werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een scherpe prijs.

Maatwerk: Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een vrijblijvende en persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen. 

U kunt zich uiterlijk tot en met 15 juli inschrijven voor de isolatie-actie via I: www.regionaalenergieloket.nl/schiedam.

Online informatieavond

Op de online informatiebijeenkomst vertellen we u meer over de isolatieactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Het Servicepunt Woningverbetering, het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Meld u aan op I: www.regionaalenergieloket.nl/schiedam: klik op ‘Aanmelden informatieavond’ en laat uw gegevens achter. U ontvangt een e-mail met een link naar de online informatieavond.

Contact

Het Servicepunt is te bereiken via T: 010 – 2191700 en E: [email protected]. Om op de hoogte te blijven voor updates over de lopende acties is het Servicepunt ook te bereiken via de sociale media kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram @servicepuntwoningverbetering. 

Servicepunt Woningverbetering

Het Servicepunt Woningverbetering is al ruim vijftien jaar hét loket in de stad waar huiseigenaren en VvE’s terecht kunnen met vragen over woningverbetering en funderingsherstel. Het Servicepunt Woningverbetering is gespecialiseerd in: duurzame woningverbetering, funderingsherstel, casco-onderhoud, activeren en begeleiden van VvE’s, informeren over en verstrekken van financiering en subsidies én uitvoer van stimuleringsregelingen zoals deze landelijke subsidie en Schiedam Waterklaar (klimaatadaptatie).

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →