Categorie├źn

Service

Toko Bellesa gaat morgen open in Hof van Spaland

Toko Bellesa gaat morgen open in Hof van Spaland
Winkelen

Toko Bellesa gaat morgen open in Hof van Spaland

  • Redactie/De Schiedammer Online
  • 09-11-2022
  • Winkelen
Toko Bellesa gaat morgen open in Hof van Spaland

SCHIEDAM - Schiedammers Baolin Zhen (28) en zijn vrouw Zoey (27) openen morgen hun Toko Bellesa in Winkelcentrum Spaland in Schiedam.

Het is een detailhandel in Antilliaanse producten en levensmiddelen. Enerzijds kun je in de winkel artikelen kopen als basis voor zelf thuis te bereiden maaltijden. Anderzijds kun je er kant-en-klare snacks kopen, zoals Antilliaanse pasteitjes met diverse vullingen en Surinaamse broodjes zoals kip kerrie, chasieuw, saté, zoutvlees, bakkelauw en garnalen (al dan niet met kouseband). Voorts staan er Johnny-cake, kroket (rund), Antilliaanse kiploempia, pia de galina (kippenbout) en batata plain (aardappeltjes met saus) op het menu.

Het is het voorlopige menu, zegt Baolin Zhen, want het is de bedoeling dat er ook complete maaltijden verkocht gaan worden. In de gerechten zal onder meer de invloed van de keuken van Curaçao te proeven zijn, waar de familie Zhen jarenlang heeft gewoond. De ouders van Baolin Zhen runnen een vergelijkbare winkel in Tilburg. 

Ter gelegenheid van de opening kunnen voorbijgangers morgen vanaf tien uur 's ochtends binnenkomen om gratis van de Antilliaanse pasteitjes te proeven. Ze zijn er met vullingen als kip, rundergehakt, kaas, tonijn en kabeljauw.

PS. We maakten een storende fout door in eerste instantie 'Belesa' te schrijven.