Categorieën

Service

Zingen en swingen bij Het Kinderkerstpopconcert

Zingen en swingen bij Het Kinderkerstpopconcert
Uit

Zingen en swingen bij Het Kinderkerstpopconcert

  • Advertorial
  • 10-12-2021
  • Uit
Zingen en swingen bij Het Kinderkerstpopconcert

Alles mag: meezingen, meezwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert; foto: Set Vexy


VLAARDINGEN - Heb je wel eens een peuter, wild zwaaiend met zijn fopspeen, zien stagediven?! Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens het Kinderkerstpopconcert van Jelle Amersfoort en zijn liveband op zondagmiddag 19 december in de Stadsgehoorzaal! Alles mag: meezingen, meezwaaien, meedansen of gewoon lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.

Kom de sneeuw (of regendruppels) van je schoenen stampen, want zodra de band begint te spelen is het Kling wat de Klok slaat. Versier samen al dansend en springend de boom, zing mee met ‘Jingle Bells’ en ‘Oh Dennenboom’, luister naar het verhaal over ‘Rudolf dat leuke Rendier’ of zing mee met al die andere geweldige kerstliedjes. Breng jij lichtjes mee? Dan zorgt de band dat het gaat sneeuwen! Het Kinderkerstpopconcert is een spetterende middag vol muzikale cadeautjes, stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders, swingende opa’s en oma’s en dansende kleuters.

Wil jij kans maken op een gave LP met alle liedjes van het Pepernotenpopconcert en het Kinderkerstpopconcert? Dat kan! Ga snel naar de winactie via I: https://bit.ly/30dojUi. Tag onder het bericht twee mensen met wie jij graag naar het KinderKERSTpopconcert wil. Wil je extra kans maken? Tag de Stadsgehoorzaal dan in jouw story met een video waarop jij (of iemand anders) op een nummer van Jelle Amersfoort danst (Bezoek hier zijn YouTube kanaal: I: bit.ly/3osPMLf). Als je een privé account hebt kan je ons een privébericht sturen met een screenshot van jouw story.


Het Kinderkerstpopconcert – Met Jelle van Amersfoort
Zondag 19 december – 14.00 uur
Toegangsprijs: € 17,-
Kaarten via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/kinderpopconcert

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →