Categorieën

Service

Zomervakantieprogramma in de bieb

Zomervakantieprogramma in de bieb
Uit

Zomervakantieprogramma in de bieb

  • Advertentie
  • 30-07-2019
  • Uit
Zomervakantieprogramma in de bieb
 
SCHIEDAM - Blijf jij thuis deze vakantie? Kinderen hoeven zich deze vakantie zeker niet te vervelen! Kom naar de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en doe mee met het zomervakantieprogramma; creatieve workshops op maandag en woensdag en de Biblioscoop op vrijdag om twee uur 's middags.

Maak Doodle-art met klei, draaiende kunstwerkjes, mini-boekjes of versier een t-shirt. Of bezoek de Biblioscoop op vrijdag waar onder andere Hoe tem je een draak 3 en De Lego Film draaien. Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk de agenda met alle aankomende zomervakantieactiviteiten.

De workshops en de Biblioscoop beginnen om twee uur. Deelname is gratis. Voor de workshops graag wel aanmelden met een mailtje naar E: programmering@ debibliotheekschiedam.nl. Voor de Biblioscoop hoeft niet aangemeld te worden.

Leesplezier

En als je dan toch in de bieb bent, kan je natuurlijk ook mooie nieuwe (prenten)boeken, voorleesboeken, films en games lenen of reserveren. Kinderen betalen niets voor het lenen van boeken want basislidmaatschap is tot en met zeventien jaar helemaal gratis.

Vakantiebieb voor onderweg

Ga je wel op vakantie? Ook als je onderweg bent, heeft de bibliotheek urenlang vermaak. Download de gratis Luisterbiebapp vol gesproken verhalen of de Vakantiebiebapp via de appstore. Daarop staan vijftig e-books voor volwassenen en kinderen, die tot en met 31 augustus te lezen zijn.

 

 

Design is Design

Oude Sluis 13, Schiedam

Meer over Design is Design →