Categorie├źn

Service

ABBA-muziekspektakel te zien in Stadsgehoorzaal

ABBA-muziekspektakel te zien in Stadsgehoorzaal
Uit

ABBA-muziekspektakel te zien in Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 14-04-2022
  • Uit
ABBA-muziekspektakel te zien in Stadsgehoorzaal

ABBA is een van de grootste iconen van de internationale popmuziek; foto: Stadsgehoorzaal Vlaardingen


VLAARDINGEN - De muziek van ABBA is al jarenlang zeer geliefd en op zaterdag 16 april wordt deze liefde gevierd in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Tijdens ABBA The Music worden de beste hits van de Zweedse superband zowel vocaal als muzikaal op originele wijze ten gehore gebracht met ondersteuning van spectaculaire licht- en video effecten. Het is geen look-alike tribute show, geen musical, maar het brengt precies datgene waar iedereen van houdt: de muziek met de echte ABBA-feel. Kaarten kosten 29 euro en zijn nog te krijgen via I: www.stadsgehoorzaal.nl/programma.

ABBA is een van de grootste iconen van de internationale popmuziek. Alle leeftijden genieten nog dagelijks van songfestivalwinnaar Waterloo en andere hits als Mamma Mia, Dancing Queen, Does Your Mother Know, Money Money Money, SOS, Knowing Me Knowing You, Summernight city, Voulez Vouz en Chiquitita. In de meer dan twee uur durende show zullen al deze knallers van hits voorbijkomen. Gebracht met veel energie door een bijzondere, tienkoppige band waaronder de vocalisten Linda Caminita, Mandy Huydts, Monique van der Ster en Rachel Kramer die zelf ook allen groot ABBA fan zijn: “Ik was altijd zo onder de indruk van de samenzang van ABBA. Dat twee verschillende stemmen zó mooi en harmonieus kunnen klinken! Als kind zocht ik alle stemmen uit en nam die zelf op twee cassetterecordertjes op. En nu, zoveel jaar later, mag ik diezelfde harmonieën in het theater zingen!” aldus Monique van der Ster.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →