Categorieën

Service

Alleen naar het theater? Kom bij de StadsVrienden!

Alleen naar het theater? Kom bij de StadsVrienden!
Uit

Alleen naar het theater? Kom bij de StadsVrienden!

  • Advertorial
  • 25-08-2021
  • Uit
Alleen naar het theater? Kom bij de StadsVrienden!

De StadsVrienden ontmoeten elkaar tijdens gezellige koffiemomentjes in de Grote Zaal die regelmatig georganiseerd zullen worden; foto Jaap Reedijk


VLAARDINGEN - Op zaterdag 28 augustus zet de Stadsgehoorzaal om 13.00 uur haar deuren weer wagenwijd open voor iedereen die graag theatervoorstellingen bezoekt, maar dit liever niet alleen doet.

Tijdens een gratis koffiemomentje kunnen de zogeheten StadsVrienden elkaar én het theaterprogramma leren kennen en onderling afspreken om samen een voorstelling te bezoeken. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Aanmelden voor het koffiemomentje kan via www.stadsgehoorzaal.nl/stadsvrienden of door een belletje naar de Theaterkassa via T: 010 434 05 00. Uiteraard is spontaan aanschuiven ook mogelijk.

In deze bijzondere tijd is het onderhouden van sociaal contact van groot belang. Als theater van ons allemaal draagt de Stadsgehoorzaal hier haar steentje aan bij door het project de StadsVrienden. “Er zijn veel theaterliefhebbers die graag vaker een voorstelling zouden willen bezoeken, maar die niet altijd iemand kunnen vinden om mee te nemen. Via de StadsVrienden is er altijd wel iemand die mee kan!” aldus communicatiemedewerker Robin Sterrenburg.

De StadsVrienden ontmoeten elkaar tijdens gezellige koffiemomentjes in de Grote Zaal die regelmatig georganiseerd zullen worden. Hier worden een aantal voorstellingen uit het theaterprogramma uitgelicht door lokale ambassadeurs. Vervolgens kunnen de aanwezige StadsVrienden onderling afspreken wie naar welke voorstelling zou willen gaan om daarna direct de kaartjes te bestellen. 

Op de dag van de voorstelling worden de StadsVrienden en de ambassadeurs ontvangen aan een speciale tafel in de Theater Foyer. Hier kunnen zij onder het genot van een consumptie bijpraten voordat zij gezamenlijk de zaal betreden, waar ze ook bij elkaar zullen zitten. Na afloop van de voorstelling kan er nog gezellig nagepraat worden en kunnen er mogelijk zelfs plannen gemaakt worden voor een volgend uitstapje. De Stadsgehoorzaal hoopt dat de StadsVrienden een springplank is voor nieuwe sociale contacten die ook buiten het theater voortgezet worden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →