Categorieën

Service

Bloom gaat met Van Hoorne Fien en Teun-producten maken

Bloom gaat met Van Hoorne Fien en Teun-producten maken
Bedrijven nieuws

Bloom gaat met Van Hoorne Fien en Teun-producten maken

  • Redactie
  • 30-04-2024
  • Bedrijven nieuws
Bloom gaat met Van Hoorne Fien en Teun-producten maken

Sabrina van Wijland (l, Van Hoorne Studios) en Sun van Dijk (Bloom your message): blij met de samenwerking; foto: Bloom


SCHIEDAM - Het Schiedamse bedrijf 'Bloom your message' en Van Hoorne Studios gaan samenwerken. De twee bedrijven ondertekenden daartoe een samenwerkingsovereenkomst. De komende jaren gaan de bedrijven duurzame plantbare producten maken die kinderen op een leuke en laagdrempelige manier kennis laten maken met het Nederlandse landschap en de natuur. De kinderhelden Fien en Teun spelen hierin de hoofdrol.

Sun van Dijk van Bloom your message is opgetogen over de samenwerking. "Het DNA van onze bedrijven komt zo goed overeen. Het merk Fien en Teun staat echt voor waar wij als bedrijf in geloven. Op een speelse, laagdrempelige maar educatieve wijze kleine kinderen leren over onze Nederlandse natuur en biodiversiteit.”

Van Hoorne Studios is onder andere eigenaar van Avonturenboerderij Molenwaard en het Familie Resort Molenwaard. Ook in deze parken spelen Fien en Teun de hoofdrol. Ook is onlangs in China een Fien en Teun-themapark geopend. Daarnaast zijn deze kinderhelden te zien op televisie, in het theater en met eigen films in de bioscoop. 

In het najaar zullen de eerste bloeiende Fien en Teun-producten verkrijgbaar zijn. Het wordt een uitgebreid assortiment. Waarbij de plantbare bloeikaarten niet ontbreken.