Categorieën

Service

Cabaretduo Oldenhermanns speelt klimaatcomedy FCKD!

Cabaretduo Oldenhermanns speelt klimaatcomedy FCKD!
Uit

Cabaretduo Oldenhermanns speelt klimaatcomedy FCKD!

  • Advertorial
  • 07-02-2022
  • Uit
Cabaretduo Oldenhermanns speelt klimaatcomedy FCKD!

VLAARDINGEN - Aanstaande vrijdag 11 februari speelt cabaretduo Oldenhermanns hun voorstelling FCKD! in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Met een vrije val springt Oldenhermanns in klimaatverandering en duiken ze met de eerste Nederlandse ‘klimaatcomedy’ in de antwoorden op de vraag: zijn we F*CKED?

Tot de tanden toe bewapend met humor gaan Lize van Olden en Anna Hermanns de strijd aan met global warming. Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen ze hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas blijkt niets minder waar. Er wordt met lichte paniek in FCKD! gelachen (en gehuild) over wat er ons allemaal te wachten staat. Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen Co2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwe het juiste te doen en hopen dat Climate Change toch misschien een Hoax is…

Over Oldenhermanns 

Oldenhermanns (bekend van KEK-mamaTV) bestaat uit ‘fantastische actrices’ (Parool) Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op, ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen.  

De pers over Oldenhermanns:

‘Twee fantastische actrices, die razendsnel tot de kern van hun typetjes komen’ – het Parool
‘Pijnlijk herkenbaar, je kan niet anders dan gefascineerd blijven kijken’ – **** Ilovetheater
‘Meesterlijke scenes’ – musicalnieuws.nl
‘Even grappig als schrijnend. Een heel eigen en veel belovend nieuw duo’ – Juryrapport 2014 Cameretten (Winnaar Cameretten)

Oldenhermanns met FCKD!
Vrijdag 11 februari – 20.15 uur
Kaarten (€ 17,50) via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/oldenhermanns

Meer informatie over de geldende maatregelen via I: https://bit.ly/3HjvNFL

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →