Categorie├źn

Service

Ellen ten Damme presenteert wervelende show BAROCK

Ellen ten Damme presenteert wervelende show BAROCK
Uit

Ellen ten Damme presenteert wervelende show BAROCK

  • Advertorial
  • 04-11-2022
  • Uit
Ellen ten Damme presenteert wervelende show BAROCK

Dit keer droomt Ellen ten Damme weg in frivole vergankelijkheid aan een zeventiende eeuws hof vol schimmige intriges; foto: Denny Ellinger


VLAARDINGEN - Na het grote succes van de shows Paris-Berlin en Casablanca presenteert Ellen ten Damme op vrijdag 11 november (20.15 uur) in de Stadsgehoorzaal haar nieuwe, opzwepende muziektheatershow BAROCK. Samen met haar band nodigt Nederlands meest veelzijdige zangeres je uit om toe te treden tot haar hofhouding en deelgenoot te worden van een wervelende avond vol theatrale uitbundigheid. 

Dit keer droomt Ellen ten Damme weg in frivole vergankelijkheid aan een zeventiende eeuws hof vol schimmige intriges, schandalen en scabreuze excessen. BAROCK is een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Ellen ten Damme straalt als een prettig krankzinnige zonnekoningin te midden van haar entourage, ze verleidt, ze flirt en ze boeit met haar onuitputtelijke energie. Verwacht een meertalig bal demasqué, een dynamische show met afwisselend nieuwe eigen songs en verrassende herkenbare songs in Barock stijl.


Ellen ten Damme met BAROCK
Vrijdag 11 november – 20.15 uur
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/ellen-ten-damme

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →