Categorieën

Service

Gregory Page op zaterdag 23 april in De Kroepoekfabriek

Gregory Page op zaterdag 23 april in De Kroepoekfabriek
Uit

Gregory Page op zaterdag 23 april in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 12-04-2022
  • Uit
Gregory Page op zaterdag 23 april in De Kroepoekfabriek

Met bijna dertig albums op zak heeft Page de afgelopen dertig jaar niet stilgezeten; foto: De Kroepoekfabriek


VLAARDINGEN - Gregory Page is een Amerikaanse singer-songwriter, dichter en verhalenverteller; zijn concerten zijn dan ook een kruising tussen muziektheater en een folkshow te noemen. Ze bevatten de mooiste liedjes, verhalen en humoristische poëzie. Zaterdag 23 april komt hij deze ten gehore brengen in De Kroepoekfabriek.

Page is onder meer te zien geweest bij Vrije Geluiden en Kunststof TV. Zijn charisma en parels van songs komen bij een liveshow pas echt goed tot hun recht. Hij transporteert het publiek naar een andere wereld, een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres, of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus. Met zijn voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden, geeft de onverbeterlijke romanticus zijn shows graag een nostalgisch tintje. Voor de show in De Kroepoekfabriek komt hij niet met voltallige band, wel neemt hij zijn bassist mee.

Met bijna dertig albums op zak, waarvan de eerste, Drawing Down The Moon uit 1992 stamt, heeft Page de afgelopen dertig jaar niet stilgezeten. In 2020 bracht hij samen met singer-songwriter Jason Mraz het album One Hell Of A Memory uit. Nu is hij weer met een nieuw soloalbum bezig, waarvan al
twee singles, ‘Up All Night’ en ‘F The Future’, zijn uitgebracht. Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door Kathleen Willems. In de Brabantse leeft een oude ziel. Niet alleen is Elvis van grote invloed op haar muziek, maar ook jongere namen als JD McPherson en The Devil Makes Three. Haar muziek klinkt bluesy maar ook country.

Zaterdag 23 april 
Deuren open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op I: www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →