Categorieën

Service

Nieuwe musical in première in Stadsgehoorzaal

Nieuwe musical in première in Stadsgehoorzaal
Uit

Nieuwe musical in première in Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 03-11-2022
  • Uit
Nieuwe musical in première in Stadsgehoorzaal

Station Vrijmoed is een meeslepend verhaal over de mensen die gebruik maken van hetzelfde station; foto: De Stadsgehoorzaal


VLAARDINGEN - Het Vlaardings Musical Gezelschap brengt komend weekend een nieuwe Nederlandse musical op de planken van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. De musical 'Station Vrijmoed' is speciaal geschreven voor het gezelschap door Peter van Lonkhuijsen die het verhaal, de muziek en de arrangementen heeft vorm gegeven.

Station Vrijmoed is een meeslepend verhaal over de mensen die gebruik maken van hetzelfde station. Eén van hen is Alexander Vrijmoed, een excentrieke zwerver. Als er een dreiging ontstaat is hij het die probeert het gevaar te keren. Lukt dat, of is Alexander té veel in zijn eigen fantasierijke ideeën gaan geloven? Station Vrijmoed is bovenal een vrolijke musical met veel humor, luchtige én gevoelige liedjes. Maar zit ook vol drama, romantiek en heeft een verrassend einde.

Station Vrijmoed wordt gespeeld op 4, 5 en 6 november in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Kaarten zijn 14.75 euro, verkrijgbaar via de kassa en I: www.stadsgehoorzaal.nl.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →