Categorie├źn

Service

Rock 'n Ramps Next Top Band 10 juni in De Kroepoekfabriek

Rock 'n Ramps Next Top Band 10 juni in De Kroepoekfabriek
Uit

Rock 'n Ramps Next Top Band 10 juni in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 01-06-2023
  • Uit
Rock 'n Ramps Next Top Band 10 juni in De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Wie staat er op zaterdag 29 juli voor onder andere Teenage Bottlerocket, Chaser, Tusky en Call It Off op Rock ’n Ramps? De winnaar van Rock ’n Ramps Next Top Band! De bandcompetitie vindt plaats op zaterdag 10 juni in De Kroepoekfabriek. En het publiek stemt mee!

Bands konden zich aanmelden voor Rock ’n Ramps Next Top Band. Een jury heeft hier vijf bands uit gekozen die op zaterdag 10 juni in De Kroepoekfabriek mogen strijden om een plek op Rock ’n Ramps op 29 juli. Deze vijf bands zijn After Elmer, No Offense, Schokgolf, STiCKFiGS en 32Elephants. Zij spelen allemaal een set van 20 minuten. Hierbij is een jury aanwezig, waarvan de stem voor twee derde meetelt. Het aanwezige publiek (dat gratis naar binnen mag) stemt ook mee, deze stem telt voor een derde mee. Aan het eind van de avond wordt de winnaar bekendgemaakt.

Op zaterdag 29 juli vindt skate- en punkrockfestival Rock ’n Ramps plaats in het Oranjepark in ’t Hof in Vlaardingen. Tot nu toe zijn de volgende namen bekendgemaakt: Teenage Bottlerocket, Tusky, Chaser, Call It Off en Pat Smith. Er worden nog drie namen aan de line up toegevoegd, waar de winnaar van Rock ’n Ramps Next Top Band er een van is. Van twaalf uur 's middag tot elf uur 's avonds worden muziek en skatesporten afgewisseld. In samenwerking met Dreams Surf & Skateshop en Ouiji Boards worden skatedemo’s, workshops en races georganiseerd. Daarnaast zijn Sick Boards en OTD Sneakers nieuwe partners. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Vlaardingen, Fonds Schiedam Vlaardingen, Weeshuis Fonds en De Groot
Fonds.

Rock ’n Ramps Next Top Band
Zaterdag 10 juni
Open: acht uur. Aanvang: half negen | Verwacht einde: middernacht
Gratis entree
Meer info is te vinden op I: https://kroepoekfabriek.nl/agenda/rock-n-ramps-next-top-band-2023/

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →