Categorieën

Service

Spanning en hilariteit in thrillerkomedie Hoog Spel

Spanning en hilariteit in thrillerkomedie Hoog Spel
Uit

Spanning en hilariteit in thrillerkomedie Hoog Spel

  • Advertorial
  • 02-12-2022
  • Uit
Spanning en hilariteit in thrillerkomedie Hoog Spel

Een lijk en een man met een mes…; foto: Annemieke van der Togt


VLAARDINGEN - Na het grote succes van Enkele Reis is Lex Passchier (auteur van de tv-series De 12 van Oldenheim en Oogappels) terug met een nieuwe thrillerkomedie: Hoog Spel. Een fenomenaal moordmysterie op woensdag 7 december in de Stadsgehoorzaal met Johnny Kraaijkamp, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Preinen en een hoeveelheid wendingen die niet op één hand te tellen is.

Een lijk en een man met een mes… De bezoeker belandt midden in het verhaal, in een keurig nieuwbouwappartement met een lijk op de grond. Wat zou er gebeurd zijn? Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk staat, was het zijn praktisch ingestelde echtgenote of was het de buurman met vreemde trekjes die opeens verschijnt? Wees getuige van een gebeurtenis die de avond compleet op zijn kop zet en probeer maar eens de dader aan te wijzen!

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een enorme dosis spanning. Acteur Johnny Kraaijkamp jr. over Hoog Spel: “Het is een absoluut onvoorspelbaar stuk. Van de ene verbazing naar de ander gaan, dat hoop ik dat we bereiken”. De voorstelling speelt met zowel komedie als thriller, een leuke combinatie, aldus de acteur: “Als je het voor elkaar krijgt om de spanning en de whodunnit vol te houden, én mensen aan het lachen te krijgen, denk ik dat je een leuke avond hebt.”

Hoog Spel
Woensdag 7 december – half negen
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/hoog-spel

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →