Categorieën

Service

The Rolling Stones-tribute in Vlaardingen

The Rolling Stones-tribute in Vlaardingen
Uit

The Rolling Stones-tribute in Vlaardingen

  • Advertorial
  • 14-02-2022
  • Uit
The Rolling Stones-tribute in Vlaardingen

Zes jonge rasmuzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait; foto: Bullet Ray


VLAARDINGEN - Muziekliefhebbers opgelet! De Stadsgehoorzaal stelt graag aan je voor... Stones Sessions! Zes jonge rasmuzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke liefde: The Rolling Stones. En hopelijk vinden ze ook jou zaterdag 19 januari om 20.00 uur in het theater bij hun rockende show Pleased to meet you!

Stones Sessions brengt de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij de levenslust, energie en passie voor het oeuvre van Jagger/Richards & consorten van deze rockers afspat. Met de stadion mega hits, intieme tranentrekkers en toonaangevende anekdotes uit de rijke historie is een avond met Stones Sessions een must-see voor elke Stones liefhebber.

Stones Sessions toert inmiddels enkele jaren met succes langs de Nederlandse clubs en nationale en internationale festivals met een dampende ode aan The Stones waar niemand omheen kan. Hoog tijd om de theaterwereld voor zich te winnen! Pleased to meet you… hope you guess my name!

Kaarten (24 euro 50) via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/stones-sessions.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →