Politie zoekt getuigen mishandeling

26-04-2019 Nieuws Redactie

De politie vraagt of getuigen willen bellen.

SCHIEDAM – De politie van Schiedam is op zoek naar getuigen van een mishandeling. Eerder deze week is een jongeman door een groep van tien mannen belaagd, door zijn verwondingen kan het slachtoffer zich niets herinneren van het voorval. 

De politie schetst de situatie in een omroep op Facebook. Het gaat om een mishandeling tijdens de kermis op het Bachplein. Afgelopen woensdagavond rond tien uur liep het slachtoffer met twee vriendinnen en een vriend op het Hof van Spaland. Het groepje werd aangesproken door een groep van tien jongens, die vanaf de kermis kwamen lopen. Het slachtoffer is beschuldigd door een van de jongens uit die groep. “Jij hebt mijn neefje geslagen.” Hierna liep de situatie uit de hand.

De groep van tien begon met het omduwen van een fiets en de sleutel hiervan gooiden zij in de bosjes. Het slachtoffer probeerde zijn sleutel nog uit de bosjes te pakken. Een harde trap zorgde ervoor dat dit niet mogelijk was en de jongen kwam ten val. Door meerdere klappen en trappen tegen zijn hoofd verloor het slachtoffer zijn bewustzijn, aldus de politie.

Toen hij weer bij kennis kwam, was de politie ter plaatse. De jongeman kan zich weinig herinneren van de aanval. Hij heeft aangifte gedaan en de politie is op zoek naar de desbetreffende groep jongens.

De politie roept getuigen van het voorval op zich te melden of te bellen.

T: 0900-8844