Liduina's leven bezongen

20-10-2015 Uit Redactie


SCHIEDAM - Het Liduinajaar krijgt een vervolg in de vorm van een grote theatrale productie uit de koker van Marco Kalkman. Het wonderlijke leven van de beschermvrouwe van onze stad wordt bezongen door verschillende koren, solisten en ook een groep kinderen in 'Liduina, muzikaal eerbetoon'.

Het levensverhaal van Liduina in de muzikale woorden van Schiedammer Marco Kalkman, leidt tot een productie van anderhalf uur, te zien in de Havenkerk. De groep van achttien kinderen oefent elke zondagavond in de Heilig Hartkerk. Onder leiding van een repetitor werd tot dusver de zang ingestudeerd afgelopen zondag maakten zij een begin met het repeteren van de regie. De kinderen hebben namelijk van de regisseur en muzikaal leider van het Liduinaspektakel een bijzondere taak toebedeeld gekregen, zo blijkt. Wat, dat willen en mogen zij nog niet zeggen...

Liduina, muzikaal eerbetoon is te zien in de Havenkerk, op 6, 7 en 8 november. Op vrijdag en zaterdag vanaf acht uur 's avonds, op zondag een matinee vanaf drie uur. Kaartverkoop geschiedt via www.intorno.nl.


Gerelateerd