Naam Euroscoop verdwijnt uit Schiedam

03-06-2021 Uit Redactie


SCHIEDAM - De naam Euroscoop verdwijnt geleidelijk uit Schiedam. Als de bioscoop aan de Noorderweg zaterdag na de lockdown opnieuw zijn deuren opent is dat als Pathé-Euroscoop Schiedam.

"Dat betekent dat bezoekers vanaf vandaag op pathe.nl en in de Pathé-app hun tickets kunnen kopen, en de Pathé Unlimited en All Stars members alle voordelen krijgen die zij op andere Pathé locaties al gewend zijn", zo laat het bedrijf in een mededeling weten.

De naam Pathé-Euroscoop Schiedam komt slechts tijdelijk in gebruik. "Zodra de rebranding naar Pathébioscoop is voltooid, zal de Euroscoop toevoeging verdwijnen." Pathé-Euroscoop Schiedam telt in totaal 11 zalen en 2400 stoelen. 

Volgens het bedrijf kent de opname van Euroscoop in het Pathéconcern veel voordelen voor de filmkijkers. Behalve het al genoemde gebruik van website en app zijn dat ondermeer het loyaliteitsprogramma All Stars, Pathé Unlimited en de vouchers en giftcards. "Daarnaast zullen de Pathé Specials zoals Pathé Ladies Night, Pathé Privé, Kleuterbios, 50PLUS Bios en live opera, ballet, theater ook geprogrammeerd worden."

Bij de heropening van bioscopen, zal de voormalige Euroscoop bioscoop in eerste instantie opengaan als Pathé-Euroscoop Schiedam. De bioscoop wordt in diverse stappen omgezet naar Pathé Schiedam, maar het kan dus zijn dat bezoekers de komende tijd zowel Pathé als Euroscoop terug zien in de bioscoop. Zodra het Pathélogo zichtbaar is op het gebouw, zal de naam Euroscoop online en in de bioscoop volledig verdwijnen. De komende jaren wordt er ook gewerkt aan de Pathé-look & feel van het bioscoopgebouw, aldus het persbericht van Pathé. Het Franse concern nam het Belgische bioscoopbedrijf eind 2019 over.Gerelateerd