Populair kinderboek ‘Ik zou wel een kindje lusten’ in theater

19-09-2022 Uit Advertorial


SCHIEDAM - Het populaire prentenboek 'Ik zou wel een kindje lusten' van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid komt op zondag 25 november (vanaf elf en twee uur) tot leven in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. In de gelijknamige, vrolijke, interactieve kleutervoorstelling speelt en zingt theatermaakster, zangeres, actrice en presentatrice Joes Boonen een dag uit het leven van een kleine krokodil die wel een kindje zou lusten. Kaarten zijn te bestellen via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/ik-zou-wel-een-kindje-lusten.

 De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar op een dag heeft hij er gewoon géén zin meer in. Hij wil eigenlijk wel een keer een kindje eten. Wat zijn vader en moeder ook proberen, hij krijgt het idee maar niet uit zijn hoofd. Op een dag ziet hij een meisje bij de rivier en besluit een poging te wagen... Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen en waarbij de kinderen luidkeels kunnen meezingen en -dansen. En ook al is het misschien een beetje spannend (want je weet natuurlijk nooit of de krokodil misschien in je bil bijt...), er worden in ieder geval geen kindjes opgegeten!

Over Joes

Joes Boonen is vanaf september 2015 te zien op Nickelodeon in de tv-serie van Dirk Scheele. Ook speelt ze de voorstelling Dikkie Dik en de taart. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Ik zou wel een kindje lusten (3+)
Zondag 25 september – 11.00 en 14.00 uur
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/ik-zou-wel-een-kindje-lusten

Gerelateerd