Categorieën

Service

Een uitje voor het hele gezin

Een uitje voor het hele gezin
Uit

Een uitje voor het hele gezin

  • Advertorial
  • 10-04-2022
  • Uit
Een uitje voor het hele gezin

SCHIEDAM - Op zoek naar een gezellig en actief uitje voor het hele gezin? Kom familiezwemmen! Samen met je (klein)kinderen genieten en spelen in het water.

Bij Zwembad Groenoord kun je terecht voor een dagje zwemmen met het hele gezin. Ons recreatiebad biedt voldoende ruimte om te zwemmen, ontspannen en genieten met het hele gezin. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbadje met een kleine glijbaan aanwezig. Daarnaast vind je er een waterval, stortbad en twee bubbelbaden. De glijbaan van 65 meter lang biedt plezier voor jong en oud! 

Buiten is een ruime ligweide waar je in de zomermaanden van de zon kunt genieten. Bij de ligweide vind je een klein peuter- en kleuterbad, een airtrampoline en een beachveld.

In de centrale hal bevindt zich onze horecagelegenheid. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje. Er is ook horeca met terras aanwezig bij het recreatiebad. 

Het familiezwemmen is enkel geschikt voor kinderen onder begeleiding van (groot)ouders. Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugels of een zwemvestje te dragen. Daarnaast zwemt het kindje zonder zwemdiploma onder begeleiding van een meezwemmende volwassene. Er is altijd professioneel toezicht aanwezig.

Zwembad Groenoord

Prinses Beatrixlaan 2, Schiedam

Meer over Zwembad Groenoord →