Categorieën

Service

Een zomer vol leuke activiteiten

Een zomer vol leuke activiteiten
Nieuws

Een zomer vol leuke activiteiten

  • Partnerbijdrage
  • 10-07-2024
  • Nieuws
Een zomer vol leuke activiteiten

SCHIEDAM - Begin mei deed het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. een oproep aan stichtingen en verenigingen om deze zomer weer leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren.

Via de Vakantieactie van het Fonds konden zij hiervoor een aanvraag doen. Ook dit jaar was de Vakantieactie weer een succes. Het Fonds ontving tientallen aanvragen voor een grote diversiteit aan activiteiten. Het belooft dan ook een zomer vol leuke activiteiten te worden.

Het is al het vijfde jaar dat het Fonds een oproep aan stichtingen en verenigingen heeft gedaan met de Vakantieactie. Ieder jaar maken honderden kinderen uit de regio die niet op vakantie zijn, gebruik van het ruime aanbod aan sport- en spelactiviteiten, creatieve workshops of avontuurlijke uitstapjes in de natuur. Al deze activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van stichtingen en verenigingen. Zij zorgen ervoor dat iedereen na de zomervakantie genoeg te vertellen heeft op school!

Ook dit jaar is er dus weer een hoop te doen en te beleven in de regio. Een aantal activiteiten zijn inmiddels niet meer weg te denken in de zomervakantie, zoals de Kids Olympics in Maassluis, de Bezige Bijtjes in de Heemtuin van Vlaardingen en de leuke themadagen op het Speeleiland in Schiedam. Ook het Kidsbouwdorp is, na een jaar afwezigheid, weer terug! Dankzij de Vakantieactie (en andere sponsoren) zijn de meeste activiteiten gratis of wordt er maar een kleine bijdrage gevraagd. Op de website van het Fonds (I:wwww.fondssv.nl/vakantieacties is een overzicht van al deze kinderactiviteiten in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis te vinden.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →