Categorieën

Service

Heat and Eat: warmte en eten vóór en dóór iedereen

Heat and Eat: warmte en eten vóór en dóór iedereen
Uit

Heat and Eat: warmte en eten vóór en dóór iedereen

  • Advertentie
  • 29-11-2022
  • Uit
Heat and Eat: warmte en eten vóór en dóór iedereen

Laatste nieuws: De Maatschappij laat weten: "Voor het eerst in dertig jaar heeft het bestuur besloten om de Kerstlunch niet door te laten gaan."

SCHIEDAM - Wat als je door de hoge energiekosten of dure boodschappen ineens in een koude woonkamer zit, zonder al te veel eten in huis? Helaas is dit geen zeldzaamheid meer in ons land. Steeds meer mensen zitten krap bij kas. Horeca-ondernemer Bob Richters besloot met dat gegeven in zijn achterhoofd iets moois op te zetten: Heat and Eat. Warmte en eten vóór en dóór iedereen. Op 14 december kun jij zijn initiatief steunen én krijg je er een uitgebreide lunch voor terug in het prachtige Delta Hotel in Vlaardingen. Lees gauw verder.

Het idee achter Heat and Eat? Mensen die het niet zo breed hebben kunnen terecht in een horecagelegenheid ergens in het land. Een plek waar het warm is én waar iets te eten voor ze beschikbaar is, bijvoorbeeld een kop warme soep. Andere gasten doneren een hapje of een drankje voor ze. Op de website van Heat and Eat zie je waar er gedoneerd is, en waar je dus terecht kunt als je het koud hebt. Inmiddels zijn er tientallen horecagelegenheden in ons land aangesloten en kunnen we dus wel spreken van een succes. 

Lunch mee en steun Heat and Eat!

Netwerkorganisatie De Maatschappij en het Delta Hotel steunen geheel belangenloos dit goede initiatief van Bob en organiseren daarom een kerstlunch om geld in te zamelen voor Heat and Eat. Op 14 december is iedereen welkom in het Delta Hotel in Vlaardingen voor een uitgebreide lunch. De kosten hiervoor bedragen 60 euro, waarvan een groot deel naar Heat and Eat gaat, zodat mensen die in de feestmaanden krap bij kas zitten tóch kunnen genieten van iets lekkers en van een warme omgeving. Dankzij jou, dus.

Samen voor het goede doel. Wie neem jij mee?

Kom kijken, laat je inspireren en verrassen bij deze unieke lunchbijeenkomst voor dit goede doel, tijdens deze eenmalige coproductie van De Maatschappij en het Delta Hotel. Aanmelden kan via E: [email protected]. Betalen gebeurt op locatie na de lunch.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12 december 12.00 uur. Aangemeld maar toch verhinderd? Ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij wel genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Praktische informatie:

Locatie: Delta Hotel
Adres: Maasboulevard 15, 3133 AK Vlaardingen
Tijdstip: 12.00 - 14.30 uur

De Maatschappij Departement Waterweg-Noord

p/a Westnieuwland 6, Vlaardingen

Meer over De Maatschappij Departement Waterweg-Noord →