Categorieën

Service

Moss op zaterdag 10 december in De Kroepoekfabriek

Moss op zaterdag 10 december in De Kroepoekfabriek
Uit

Moss op zaterdag 10 december in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 05-12-2022
  • Uit
Moss op zaterdag 10 december in De Kroepoekfabriek

Moss wordt in 2003 opgericht en speelt vanaf de eerste dag mee in de indie-eredivisie; foto: De Kroepoekfabriek


VLAARDINGEN - Op zaterdag 10 december komen de heren van Moss naar De Kroepoekfabriek. Moss is zoals die reizende oom: je weet nooit wanneer hij langs komt, maar als ie er is hangt iedereen meteen aan zijn lippen. Een heerlijke band voor een zaterdagavond in december. Support wordt verzorgd door Robin Kester.

Moss wordt in 2003 opgericht en speelt vanaf de eerste dag mee in de indie-eredivisie. Dit doet de band met ijzersterke songs en een veelzijdige sound die door zowel fans als critici zeer worden gewaardeerd. Van indierock tot psychedelisch, modern en tijdloos tegelijkertijd. Moss brengt een uniek geluid ten gehore en weet zichzelf steeds weer te vernieuwen en te verbeteren. Bij iedere plaat die de band uitbrengt, ontpopt Moss zich als een herboren koersbepalende act.

De support wordt deze avond verzorgd door niemand minder dan Robin Kester. Haar muziek zweeft tussen indiepop, elektronisch en psychedelische rock, en wordt vergeleken met bands en artiesten als Portishead, Broadcast, Weyes Blood, Beth Gibbons en Julia Holter. Haar mini-album This is not a Democracy (2020), waar onder andere Conor ‘O Brien op meewerkte, werd door 3voor12 Utrecht verkozen tot beste album van het jaar. Het album kreeg vier sterren in De Volkskrant.

Zaterdag 10 december 
Open: half negen | Aanvang: negen uur | Verwacht einde: half twaalf
Kaarten zijn verkrijgbaar op I: https://kroepoekfabriek.nl/agenda/moss/

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →